Beste klant,U kan momenteel niet meer bestellen via de webshop. Gelieve uw bestelling per mail door te sturen naar info@koopeenplant.be.Met vriendelijke groeten,Het koopeenplant.be team  

Wie zijn wij ?

Welkom bij koopeenplant.be !

De site www.koopeenplant.be is een initiatief van boomkwekerij Van Heden.

Wij zijn reeds 30 jaar actief in de tuinbouwsector. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in het kweken van planten en het aanleggen van tuinen

Alles wordt vandaag veel meer online verhandeld. Om de evoluties te volgen hebben wij ervoor gekozen om ook ons aanbod online aan te bieden. Op die manier hopen wij een ruimer publiek aan te spreken. Het is tevens voor u een gemakkelijke en rustige manier om de geschikte planten te kiezen die passen in uw tuin. Op deze site vindt u een ruim aanbod van tuinplanten dat voordurend uitgebreid wordt . Al onze producten zijn voorzien van een foto en een beschrijving van het product.

Ons aanbod is opgebouwd uit eigen gekweekte planten. Omdat wij niet alle soorten zelf kunnen kweken, kopen wij ook rechtstreeks aan bij de beste collega-kwekerijen in de regio, om u de optimale prijs/kwaliteit te geven. Wij zijn namelijk gevestigd in Wetteren, het plantencentrum van Vlaanderen.

U Kan zowel direct online bestellen als via mail. Nadat wij een bestelling online of via mail ontvangen hebben nemen wij contact met u op. In beide gevallen kunnen deze planten aan huis geleverd of afgehaald worden. Wij hebben geen winkel, enkel een afhaalpunt . Daar worden uw goederen op een afgesproken datum ter beschikking gesteld. Het voordeel is dat uw producten niet onnodig lang gestockeerd worden. 

Bij een bestelling vanaf 150 Euro is er (in Vlaanderen) gratis levering voorzien. Wanneer de waarde minder is dan 150 Euro kan u deze planten eveneens laten leveren maar gelden de leveringsvoorwaarden.

Wij trachten ons te onderscheiden van de andere sites door een goede prijs/kwaliteit en een persoonlijke, betrouwbare service aan te bieden. Wij geven graag vrijblijvend advies. 

Op de contactpagina kan u al onze gegevens terugvinden.